''Βυθιστείτε'' στην ελληνική αγορά ηλιακής ενέργειας, στο συνέδριο «The Solar Future Greece»

''Βυθιστείτε'' στην ελληνική αγορά ηλιακής ενέργειας, στο συνέδριο «The Solar Future Greece»

Thermogas

Η ελληνική αγορά ηλιακών φωτοβολταϊκών σημειώνει άνοδο. Οι νέες εγκαταστάσεις αναμένεται να αυξηθούν περίπου 400% μέχρι τα τέλη του έτους, ένώ έχουν την προοπτική να διπλασιαστούν συνολικά μέχρι το 2020. Για να συμβάλει στην θετική τάση της αγοράς, η Solarplaza οργανώνει το συνέδριο "The Solar Future Greece", που λαμβάνει χώρα στις 21 Νοεμβρίου 2019 στην Αθήνα. Με μόλις δυο βδομάδες πριν την έναρξη, η Solarplaza ανακοινώνει με ενθουσιασμό τα τελευταία κύρια σημεία του προγράμματος και επιβεβαιώνει τον τελικό γύρο ομιλητών που θα ανέβουν στο βήμα, κατά τη διάρκεια του επερχόμενου συνεδρίου.

Ο νέος γύρος ομιλητών περιλαμβάνει τον κ. Γιάννη Καμπούρη (επικεφαλής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Συστημάτων Μεταφοράς στο ΑΔΜΗΕ), ο οποίος θα συζητήσει τις ρυθμιστικές εξελίξεις, τις εξελίξεις και τις εμπειρίες σύνδεσης στο δίκτυο, ο κ. Δημήτρης Βαρλάμης (Key Account Manager Europe της Jinko), ο οποίος θα παρουσιάσει μια επισκόπηση των τεχνολογικών καινοτομιών των πλαισίων όπως των bi-facial και των ultra-high efficiency και ο κ. Τάκης Σαρρής (Διευθύνων Σύμβουλος της Juwi), ο οποίος θα συμμετάσχει στο τελικό πάνελ, παρουσιάζοντας το όραμα για το μέλλον της Ηλιακής Ενέργειας στην Ελλάδα.

Μπορείτε να συμβουλευτείτε την έκθεση της Solarplaza "A Glance at Greek Solar" για μια γρήγορη και ολοκληρωμένη επισκόπηση της ανόδου, μιας από τις πολλά υποσχόμενες αγορές στην Ευρώπη. Η έκθεση η οποία παρέχει βασικές πληροφορίες για τον κλάδο των φωτοβολταϊκών και τους αντίστοιχους πλειστηριασμούς της χώρας, διατίθεται στην ιστοσελίδα της εκδήλωσης.

Η έκθεση αυτή αποτελεί μέρος της προετοιμασίας για το δεύτερο συνέδριο "The Solar Future Greece", την μεγαλύτερη πλατφόρμα δικτύωσης και έμπνευσης στην Ελλάδα για τους ηγέτες της αγοράς στον τομέα της ηλιακής ενέργειας μεγάλης κλίμακας, το οποίο θα φιλοξενηθεί από τη Solarplaza στις 21 Νοεμβρίου 2019, στην Αθήνα. Με το αυξημένο πλήθος δρομολογούμενων έργων, οι ελληνικές αρχές αντιμετωπίζουν σημαντικές προκλήσεις όσον αφορά την παροχή των απαραίτητων αδειών για όλους αυτούς τους φωτοβολταϊκούς σταθμούς και την έγκαιρη σύνδεσή τους με το εθνικό δίκτυο της χώρας.
Ο στόχος αυτού του μονοήμερου συνεδρίου είναι να γεφυρώσει αυτό το χάσμα φέρνοντας σε επαφή μια ποικιλόμορφη ομάδα διεθνών και τοπικών κατασκευαστών, επενδυτών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών για να διερευνήσουν τις ευκαιρίες στην αναπτυσσόμενη ελληνική αγορά φωτοβολταϊκών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το “The Solar Future Greece”, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: greece.thesolarfuture.com

Δυνατότητες επικοινωνίας:

Για θέματα σχετικά με το πρόγραμμα και τη διοργάνωση:
Kristiaan Versteeg
Project Manager, Solarplaza
kristiaan@solarplaza.com
+31 63 6149 517
+31 10 3027 907

Για ευκαιρίες χορηγίας και εκθεσιακής προβολής:
Edoardo Pulvirenti
Account Manager, Solarplaza
e.pulvirenti@solarplaza.com
+31 68 3297 865/
+31 10 3027 906

Για θέματα ενημέρωσης και συνεργασίας με τα ΜΜΕ:

Irene Rodríguez Martín
Marketeer
irene@solarplaza.com
+31 10 3027 912

* Το B2Green.gr στηρίζει τις εργασίες της εκδήλωσης ως επίσημος χορηγός επικοινωνίας

Κατασκευή φωτοβολταϊκού πάρκου με την αξιοπιστία της ENERGY 4YOU

B2Green
By B2Green.gr 09:42, 11/11/2019
ΔΕΠΑ
NanoDomi
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL