Δ. Δελφών: Με τη συνδρομή ιδιώτη η αποκομιδή απορριμμάτων

Δ. Δελφών: Με τη συνδρομή ιδιώτη η αποκομιδή απορριμμάτων

Thermogas

Στην απόφαση να προχωρήσει στη σύναψη δημόσιων συμβάσεων παροχής υπηρεσιών για τη συλλογή και τη μεταφοράς στερεών αποβλήτων και καθαριότητας των κοινόχρηστων χώρων καθώς και για τη συλλογή και τη μεταφορά των ανακυκλώσεων υλικών προχώρησε το δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Δελφών στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Η απόφαση πάρθηκε κατά πλειοψηφία, έχοντας τη στήριξη τη δημοτικής αρχής, ενώ οι της αντιπολίτευσης τάχθηκαν κατά, καταθέτοντας ο καθένας διαφορετικό σκεπτικό σχετικά με το γιατί δεν συμφωνούν με την απόφαση της διοίκησης του δήμου. Η σύμβαση θα έχει διάρκεια τριών μηνών, τη στιγμή που η προηγούμενη με το ΦοΔΣΑ έληξε προ λίγων ημερών.

Όπως ανέφερε μεταξύ άλλων και η εισήγηση του θέματος που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο, οι λόγοι που οδηγούν το δήμο στη συγκεκριμένη απόφαση είναι πολλοί, και διαφορετικής φύσεων, με μία όμως κοινή συνισταμένη. Το ότι δεδομένων των συνθηκών ο δήμος θα πρέπει να πάρει άμεσα απόφαση για τον αποκομιδή, καθώς προέχει η καλύτερη δυνατή παροχή υπηρεσιών προς τους πολίτες. Αφού σημειώσουμε πως εκκρεμεί η ολοκλήρωση των προσλήψεων μέσω του ΑΣΕΠ, στο δήμο αναγάγουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία στην κορυφή όλων, τονίζοντας πως τα ίδια μέσα δεν επαρκούν για την κάλυψη των αναγκών.

Έχοντας και τη σύμφωνη γνώμη των υπαλλήλων της διεύθυνσης περιβάλλοντος, καθώς μπορούν να παρέχουν τις υπηρεσίες απρόσκοπτα με φυσιολογικά ωράρια εργασίας και όχι σε συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα, η συζήτηση πηγαίνει ακολούθως κυρίως στο ότι προγραμματική σύμβαση με το ΦΟΔΣΑ ολοκληρώθηκε στις 3 Νοεμβρίου, αναγκάζοντας το δήμο να βρει άμεσα λύση για το θέμα. Κάνοντας λόγο για νέο σχεδιασμό που πρέπει να κάνει ο δήμος αναφορικά με το κεφάλαιο αυτό, καταλήγει στο ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία θα πρέπει για τους επόμενους μήνες να ανατεθεί σε ιδιώτη .

aftodioikisi.gr

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 14:23, 13/11/2019
ΠΣΕΜ Παθολογία Κτιρίων 2019

Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL