ΠΟΒΑΣ: «Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης»

ΠΟΒΑΣ: «Εκπαιδευτικό σεμινάριο στο Ηράκλειο Κρήτης»

Civiltech

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου2019 πραγματοποιήθηκε Εκπαιδευτικό Σεμινάριο στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το οποίο διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Σιδηρουργών και Αλουμινοκατασκευαστών του Ν. Ηρακλείου σε συνεργασία με την εταιρεία Θεμέλιο Software.

Το σεμινάριο περιείχε επίκαιρη θεματολογία η οποία κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των 90 περίπου κατασκευαστών που το παρακολούθησαν. Τα θέματα του σεμιναρίου αφορούσαν τη σήμανση CE, το Σύστημα Ελέγχου Παραγωγής (ΠΟΒΑΣ FPC), το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ ‘οίκον ΙΙ καθώς και το Τεχνικό Εγχειρίδιο Εγκατάστασης κουφωμάτων.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία τίμησε την εκδήλωση καθώς ο Πρόεδρος κ. Θεόφιλος Παγιάτης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χρήστος Παπαευθυμίου παρέστησαν στο σεμινάριο.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου Ν. Ηρακλείου κος Κωνσταντίνος Στριλιγκάς καλωσόρισε τις συναδέλφισσες και τους συνάδελφους και ευχαρίστησε θερμά όσους βοήθησαν στην διοργάνωση.

Ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στην σύντομη τοποθέτησή του εξήρε τον ρόλο των κατασκευαστών στην σύγχρονη αγορά λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι η Αιχμή του δόρατος στον κλάδο. Οι ομιλητές Δρ. Στέλιος Λαμπρακόπουλος και Παναγιώτης Γαλατάς ανέλαβαν την παρουσίαση του Συστήματος Ελέγχου Παραγωγής ΠΟΒΑΣ FPC σε συνδυασμό με τη χρήση του λογισμικού παραγωγής & διαχείρισης κουφωμάτων PRΟFIL GOLD, τις δυνατότητες που μπορεί να προσφέρει στον σύγχρονο κατασκευαστή καθώς και θέματα σχετικά με τη σήμανση CE και το πρόγραμμα ΕΚΟ II. Στη συνέχεια έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίαση του Τεχνικού Εγχειριδίου Εγκατάστασης Κουφωμάτων της ΠΟΒΑΣ.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να διατυπώσουν τις ερωτήσεις τους καθ’ όλη τη διάρκεια του εκπαιδευτικού σεμιναρίου και να λάβουν απαντήσεις.

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά για την πρόσκληση το Σύνδεσμο Σιδηρουργών Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Ηρακλείου «Ο ΗΦΑΙΣΤΟΣ» και την εταιρεία ΘΕΜΕΛΙΟ Software.

 

 

B2Green
By B2Green.gr 14:11, 02/12/2019
Sto Therm
Rizakos
Calda Energy - Aermec
Knauf
NanoDomi

Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL