Η Schneider Electric ως αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό ανέδειξε τη σημασία ανάπτυξης λύσεων edge computing στο 11ο συνέδριο INFOCOM Cyprus 2019

B2Green avatar
11:44, 03/12/2019
Business > Green Business > Νέα

Η Schneider Electric ως αρωγός στον ψηφιακό μετασχηματισμό ανέδειξε τη σημασία ανάπτυξης λύσεων edge computing στο 11ο συνέδριο INFOCOM Cyprus 2019

Civiltech

Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού, συμμετείχε από κοινού με την Blue Sun Automation Limited ως Χρυσός Χορηγός στο Συνέδριο INFOCOM 2019, που πραγματοποιήθηκε για 11η συνεχή χρονιά στο ξενοδοχείο The Landmark, στην Κύπρο με θέμα: «Monetizing the digital era». Το InfoCom Cyprus αποτελεί θεσμό για τον κλάδο του ICT στην Κύπρο και απευθύνεται σε στελέχη της αγοράς Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, αλλά και της τεχνολογίας γενικότερα, καθώς επίσης σε Κυβερνητικά στελέχη, Υπουργούς και opinion leaders.

Το συνέδριο προσέλκυσε περισσότερους από 500 επαγγελματίες του κλάδου ΤΠΕ, που ενημερώθηκαν σχετικά με τις εξελίξεις στις ψηφιακές τεχνολογίες και τις τάσεις του ψηφιακού μετασχηματισμού. Στον ειδικά διαμορφωμένο εκθεσιακό χώρο οι σύνεδροι είχαν επίσης την ευκαιρία να συνομιλήσουν με εκπροσώπους της Schneider Electric και της Bluesun Automation Limited για τα νέα προϊόντα και τις υπηρεσίες, που θα τους βοηθήσουν να εξελίξουν την επιχειρηματική τους δραστηριότητα και να αναβαθμίσουν τις υπηρεσίες τους. Η Blue Sun Automation Limited είναι Elite Partner της Schneider Electric στην Κύπρο και ειδικεύεται στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση συστημάτων και έργων διασφάλισης της αδιάλειπτης λειτουργίας και της φυσικής προστασίας κρίσιμων επιχειρησιακών υποδομών, με έμφαση στην ελαχιστοποίηση του ενεργειακού αποτυπώματος ενός οργανισμού από την χρήση ψηφιακών τεχνολογιών.

Στο πλαίσιο των παρουσιάσεων, ο κ. Θανάσης Τσικόγιας, Data Center Solutions Architect, APC by Schneider Electric, εκ μέρους της Blue Sun Automation Limited, παρουσίασε τις εξειδικευμένες λύσεις Edge και EcoStruxure IT που επιτρέπουν τον πραγματικό μετασχηματισμό από τα περιφερειακά συστήματα στα άκρα των δικτύων, μέχρι τον πυρήνα (core) των τεχνολογικών υποδομών και τα περιβάλλοντα cloud.

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός δημιουργεί νέες αγορές και πρωτοφανείς ευκαιρίες για τις επιχειρήσεις, ενώ η υιοθέτηση της τεχνολογικής ανάπτυξης και της καινοτομίας κρίνεται αναγκαία για τη βιωσιμότητά τους και την απόδοσή τους. Για τον λόγο αυτό οι επιχειρήσεις είναι απαραίτητο να επανεξετάσουν το εύρος του εξοπλισμού φυσικής υποδομής που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις τους στην περιφέρεια των υπολογιστικών τους συστημάτων (edge). Η Schneider Electric προσφέρει ένα ευρύ portfolio λύσεων και υπηρεσιών, οι οποίες ικανοποιούν τις απαιτήσεις διαφορετικών υποδομών ΙΤ, με IoT εφαρμογές που δίνουν ώθηση στην ανάπτυξη του edge computing.

Δωρεάν προσφορές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες του Run My Project by B2Green

B2Green
By B2Green.gr 11:44, 03/12/2019
3DR - Μελέτη στατικής επάρκειας αυθαιρέτου
Bravo Awards 2019
ΕΛΙΠΥΚΑ - 1ο Συνέδριο Πυροπροστασίας Κατασκευών
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL