Η ZeniΘ στηρίζει ως χορηγός τις «Μαγεμένες Γιορτές» της Θεσσαλονίκης

Η ZeniΘ στηρίζει ως χορηγός τις «Μαγεμένες Γιορτές» της Θεσσαλονίκης

Thermogas

Η ZeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, στηρίζει και φέτος ως χορηγός τις εορταστικές δράσεις του Δήμου Θεσσαλονίκης και «φωτίζει» με την κορυφαία της ενέργεια τα φετινά Χριστούγεννα. Το έναυσμα για τη γιορτινή διάθεση στις «Μαγεμένες Γιορτές» έδωσε η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου της πόλης από τη ZeniΘ, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου στη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, στην πλατεία Δικαστηρίων, ενώ πλήθος διασκεδαστικών activations και κορυφαίων δώρων περιμένουν το κοινό.

Η ZeniΘ βάζει τα γιορτινά της και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στη στην καρδιά της πόλης, τη Χριστουγεννιάτικη Αγορά, όπου τους περιμένει μια έκπληξη – το Έλκηθρο του Αι Βασίλη! Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πρωτότυπο activation και να προσφέρουν τη δική τους ενέργεια, φορτίζοντας το έλκηθρο προκειμένου να βοηθήσουν με την παράδοση των δώρων, για να λάβουν μέρος σε έναν κορυφαίο διαγωνισμό με δώρο 1 χρόνο δωρεάν ρεύμα από τη ZeniΘ! Παράλληλα, όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν το πιο γιορτινό give away, ένα Χριστουγεννιάτικο σκουφάκι!

Οι γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίζεται και στο Pop Up Store της ZeniΘ στο Mediterranean Cosmos, όπου οι δύο Χριστουγεννιάτικες mascots υποδέχονται το κοινό και μοιράζονται το πνεύμα των Χριστουγέννων, με κορυφαία ενεργεία και το πιο μεγάλο τους χαμόγελο.

Η εταιρεία, που προσφέρει καινοτόμα ενεργειακά προϊόντα και πρόσθετες υπηρεσίες τους καταναλωτές φυσικού αερίου και ρεύματος, φέτος τα Χριστούγεννα προσφέρει όλη της την ενέργεια για να μεταμορφωθεί η πόλη της Θεσσαλονίκης στον απόλυτο εορταστικό προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, ενισχύοντας την πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης. Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ZeniΘ, δήλωσε σχετικά: «Από τις «Μαγεμένες» Γιορτές της Θεσσαλονίκης δεν θα μπορούσε να λείπει η κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ. Εδώ και 20 χρόνια στηρίζουμε την πόλη στην οποία γεννηθήκαμε συμμετέχοντας ενεργά σε κάθε σημαντική πρωτοβουλία. Έτσι, και αυτά τα Χριστούγεννα βρισκόμαστε για ακόμα μία χρονιά στο πλευρό του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να προσφέρουμε το δικό μας «άρωμα» Ευρώπης στους φετινούς εορτασμούς της πόλης. Ως μια εταιρεία με ελληνικές ρίζες και ευρωπαϊκό χαρακτήρα  χάρη στον μέτοχό μας, τον ιταλικό ενεργειακό κολοσσό ΕΝΙ, στηρίζουμε κάθε πρωτοβουλία που εμπλουτίζει τη ζωή των Ελλήνων καταναλωτών με μοναδικές εμπειρίες ευρωπαϊκού επιπέδου –  όπως άλλωστε συμβαίνει με τα προηγμένα προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουμε στους καταναλωτές, χάρη στην τεχνογνωσία που έχουμε από τις ώριμες αγορές της Ευρώπης.

Θέλω προσφορά για θέρμανση!

B2Green
By B2Green.gr 17:23, 09/12/2019
ΔΕΠΑ
Ariston
Calda Energy - Aermec
NanoDomi
Climatherm Energy 2020»
Verde.Tec 2020»
Energy Commodities 2020»
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL