ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ - "Ecologic Energy" Γ. Βασιλόπουλος

Η εταιρεία EcoLogicEnergy, Ενεργειακές και Συμβουλευτικές Υπηρεσίες, ιδρύθηκε από το Γεώργιο Βασιλόπουλο, ως συνέχεια της επιτυχημένης πορείας του στο χώρο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και ιδιαίτερα των φωτοβολταϊκών συστημάτων.
Ο Γ. Βασιλόπουλος είναι Μηχανολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Πολυτεχνείου Κρήτης και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Master in Business Administration) από το πανεπιστήμιο του Birmingham στη Μ. Βρετανία. Εκτός από τεχνική κατάρτιση, διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διοίκηση και λειτουργία μεγάλων επιχειρήσεων, έχοντας εργαστεί σε υψηλές διευθυντικές θέσεις σε ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες.
Η εταιρεία πλαισιώνεται από μια ομάδα τεχνικών (πτυχιούχων ηλεκτρολόγων και τεχνολόγων μηχανικών), οι οποίοι εξειδικεύονται στην εγκατάσταση φωτοβολταϊκών και άλλων ενεργειακών συστημάτων αλλά και στην υποστήριξη (service) των συστημάτων αυτών.
H εταιρεία αναλαμβάνει από την αρχή εως το τέλος κάθε έργο, προσφέροντας ολοκληρωμένη λύση «με το κλειδί στο χέρι», με ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές. Στα πλαίσια αυτά, ειδικευμένο προσωπικό αναλαμβάνει την επίσκεψη/αυτοψία στο χώρο του πελάτη, τη μελέτη και σχεδίαση της καλύτερης λύσης, τη διεκπεραίωση της διαδικασίας στις υπηρεσίες, την προμήθεια και εγκατάσταση του συστήματος, τη σύνδεση με το σύστημα της ΔΕΗ (προκειμένου για τα φωτοβολταϊκά) και τέλος, την τακτική και έκτακτη συντήρηση.

Φιλοδοξία της εταιρείας είναι να παρέχει στους πελάτες της αξιόπιστες και καινοτόμες λύσεις, με συνέπεια και συμφέρουσες τιμές.

Περιοχή: N. Μεσσηνίας
Τηλ.: 6944 342923
Φαξ.:
Email: sales@ecologicenergy.gr
Website: www.ecologicenergy.gr
Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL