Ασφαλίζονται ζημιές από έκρηξη kai πυρκαγιά στο «Λέβητα Κεντρικής Θέρμανσης» μέσα από τα συμβόλαια εταιρειών;

Run My Project by B2Green
By Run My Project 19:23, 31/10/2017

Ασφαλίζονται ζημιές από έκρηξη kai πυρκαγιά στο «Λέβητα Κεντρικής Θέρμανσης» μέσα από τα συμβόλαια εταιρειών;

Εκατομμύρια κατοικίες και επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα χρησιμοποιούν για την θέρμανση του χώρου τους λέβητα πετρελαίου ή φυσικού αερίου. Οι πρώτες χαμηλές θερμοκρασίες του φθινοπώρου άρχισαν και μαζί τους άρχισε και η λειτουργία της κεντρικής θέρμανσης κατοικιών και επιχειρήσεων.

Ο Λέβητας Πετρελαίου είναι μια συσκευή που φέρει μηχανισμό ο οποίος λειτουργεί για να ζεσταίνει το νερό και διαθέτει μια δεξαμενή που αποθηκεύεται το πετρέλαιο. Όταν ξεκινήσει να λειτουργεί τραβάει πετρέλαιο, κάνει καύση με τον ειδικό καυστήρα και ζεσταίνει το νερό που κυκλοφορεί στους σωλήνες που περνάνε στα καλοριφέρ. Συνήθως εγκαθίσταται στα υπόγεια των κτηρίων ώστε να μην ακούγεται ο θόρυβος από την λειτουργία τους. Ο Λέβητας Φυσικού Αερίου είναι μια συσκευή που λαμβάνει καύσιμο δηλαδή φυσικό αέριο απευθείας από το δίκτυο φυσικού αερίου και θερμαίνει το νερό που καταλήγει στους σωλήνες των καλοριφέρ. Υπάρχουν διάφοροι τύποι Λεβητών, ατομικοί, κοινόχρηστοι, μαντεμένιοι, χαλύβδινοι κ.α ανάλογα τις ανάγκες του κάθε κτηρίου.

Θέλω προσφορά για θέρμανση με φυσικό αέριο!

Η παροχή «Ζημιές στον Λέβητα» δίδεται μέσα από τα συμβόλαια περιουσίας όλων των εταιρειών και καλύπτει τις υλικές ζημιές που προκαλούνται στο ασφαλισμένο κτήριο ή/και περιεχόμενο από πυρκαγιά ή έκρηξη που θα προκληθεί στον λέβητα κεντρικής θέρμανσης πετρελαίου ή σε εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, φωταερίου, υγραερίου ή ακόμα και στον θερμοσίφωνα. Επιπλέον η παροχή αποζημιώνει και τις υλικές ζημιές στο ίδιο το αντικείμενο δηλαδή τον λέβητα έως ενός ορισμένου ανώτατου ποσού π.χ. 5.000, 6.000 κτλ ανάλογα το συμβόλαιο και την εταιρεία.

Προϋπόθεση της παροχής είναι η εγκατάσταση να αποτελεί ατομική ιδιοκτησία του ασφαλισμένου ή και κοινόχρηστη σε περιπτώσεις πολυκατοικιών, να έχει συμπεριληφθεί η αξία του στο κεφάλαιο ασφάλισης οικοδομής ή/και περιεχομένου και να τηρείται αποδεδειγμένα η συντήρηση των εγκαταστάσεων και τα συνήθη μέτρα ασφαλείας. Το κόστος της παροχής συμπεριλαμβάνεται μέσα στο συνολικό ασφάλιστρο ενός συμβολαίου περιουσίας κατοικίας και επιχείρησης που ενδέχεται να κοστίζει ακόμα και από 50 ευρώ το χρόνο (ή και λιγότερο!) ανάλογα το είδος κτηρίου, τις παροχές και την εταιρεία.

Θέλω προσφορά για θέρμανση με πετρέλαιο!

Δείτε εδώ τον όρο «Λέβητας» μέσα από τους γενικούς όρους συμβολαίων περιουσίας των εταιρειών ενδεικτικά Generali, Interamerican και Εθνική:

Generali:

Interamerican:

Εθνική:

nextdeal.gr

Run My Project by B2Green
By Run My Project 19:23, 31/10/2017



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL