Θερμομόνωση feliblok plus: από την παραγωγή στην εφαρμογή

Run My Project by B2Green
By Run My Project 16:45, 09/11/2017

Θερμομόνωση feliblok plus: από την παραγωγή στην εφαρμογή

Η Θερμοπλαστική διατηρεί πάντα την πολιτική της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης σύγχρονων προϊόντων και καινοτόμων λύσεων. Ακριβώς αυτή η φιλοσοφία αποτέλεσε τη βάση για τη δημιουργία του feliblokeps plus, ενός προϊόντος το οποίο αποτελεί πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο των μονωτικών διογκωμένης πολυστερίνης. Το feliblokeps plus είναι διογκωμένη πολυστερίνη στην οποία έχει προστεθεί γραφίτης. Η ιδιαιτερότητά του οφείλεται στα μικροσκοπικά μόρια του γραφίτη που περιέχονται στη σύνθεση της διογκωμένης πολυστερίνης, τα οποία λειτουργούν ως ανακλαστήρες και απορροφητές ακτινοβολίας εμποδίζοντας τη μετάδοση της θερμότητας μέσω της ακτινοβολίας, επιτρέποντας μόνο στη συναγωγή να συμβάλει στην απώλεια θερμότητας.

Η Θερμοπλαστική παράγει και εξελίσσει ολοκληρωμένες ποιοτικές λύσεις μόνωσης υψηλών προδιαγραφών. Το feliblokeps plus -σε συνεργασία με την BASF και χρησιμοποιώντας το αυθεντικό προϊόν Neopor- καθώς και τα άλλα μονωτικά υλικά της Θερμοπλαστικής, παράγονται με τις υψηλότερες προδιαγραφές και έχουν εξελιχθεί σε ένα αποδεδειγμένο πρότυπο μόνωσης, το οποίο συμβάλει τα μέγιστα στην ενεργειακά αποδοτική μόνωση.

feliblokeps plus σε αριθμούς

Με συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας λ = 0,030 W/mk(EPS 100) και 0,031 W/mk(EPS 80) το feliblokeps plus αποτελεί κορυφαίο προϊόν στην αναλογία απόδοσης/τιμής, σημειώνοντας εξαιρετικές επιδόσεις θερμομόνωσης. Οι θερμομονωτικές πλάκες feliblokeps plus έχουν μέχρι και 20% καλύτερες μονωτικές ιδιότητες σε σχέση με το feliblokeps και το novablokxps. Επομένως, για να επιτευχθεί το ίδιο αποτέλεσμα θερμομόνωσης, απαιτείται λεπτότερη μονωτική πλάκα. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα χρήσιμο χαρακτηριστικό στην εξωτερική μόνωση παλαιών και υφιστάμενων κτηρίων όπου δεν υπάρχουν δυνατότητες για χρήση παχύτερης μονωτικής πλάκας.

Ως προς το ίδιο το υλικό, αυτό είναι 100% ανακυκλώσιμο, όντας φιλικό προς το περιβάλλον. Κατάλληλο για πολλές εφαρμογές, υδροαποθητικό, ανθεκτικό στη γήρανση και στην αποσύνθεση και στιβαρό, με σταθερές διαστάσεις.

Πώς χρησιμοποιείται;

Βγαίνοντας από την παραγωγή, το feliblokeps plus είναι έτοιμο να ενσωματωθεί με οποιοδήποτε σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης .

Η Θερμοπλαστική παρέχει και ολοκληρωμένη λύση πιστοποιημένου συστήματος εξωτερικής θερμομόνωσης (etics) με feliblokeps plus σε συνεργασία με την weber. Το συγκεκριμένο σύστημα χαρακτηρίζεται τόσο από την απλή και γρήγορη εφαρμογή, όσο και από την οικονομικότητα και την εξαιρετική αντοχή του στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Με την προαναφερθείσα θερμική αγωγιμότητα λ = 0,030 W/mk(EPS 100) και 0,031 W/mk(EPS 80), αλλά και με αντίσταση διαπερατότητας υδρατμών μ = 30-70, οι καταγραφές των επιδόσεων παραμένουν εξαιρετικά σταθερές καθ' όλη την εκτεταμένη διάρκεια ζωής του συστήματος. Στο κομμάτι της εξωτερικής αισθητικής το σύστημα weber.therm family plus διαθέτη μία ευρύτατη γκάμα επιλογής του χρώματος και της υφής του με πάνω από 240 μοναδικές επιλογές.

Θέλω προσφορά για θερμομόνωση!

Run My Project by B2Green
By Run My Project 16:45, 09/11/2017



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL