Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιβεβαιώνει την άριστη ποιότητα των Φ/Β πλαισίων Vikram Solar για το απαιτητικό κλίμα της Μεσογείου

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:15, 16/11/2017

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου επιβεβαιώνει την άριστη ποιότητα των Φ/Β πλαισίων Vikram Solar για το απαιτητικό κλίμα της Μεσογείου

Το Εργαστήριο Φωτοβολταϊκής Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου  διενήργησε, για λογαριασμό του επίσημου διανομέα του εργοστασίου VIKRAM SOLAR σε Ελλάδα και Κύπρο, εταιρεία TESCO ENGINEERING S.A., διεξοδικούς ελέγχους ποιότητας για τα Φ/Β πλαίσια τύπου VIKRAM Eldora Ultima. Τα αποτελέσματα επιβεβαιώνουν την αφοσίωση του εργοστασίου στη δημιουργία προϊόντων υψηλής αξιοπιστίας, τα οποία ξεπερνούν τα διεθνή πρότυπα ποιότητας και απόδοσης.

Οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε διάφορα δείγματα Φ/Β πλαισίων πολυκρυσταλλικού πυριτίου τύπου VIKRAM Eldora Ultima Silver Series και μετρήθηκαν κρίσιμες παράμετροι όπως:

  • Κατασκευαστική αρτιότητα με Οπτικό Έλεγχο & Απεικόνιση Electroluminescence (EL)
  • Βασικά ηλεκτρικά μεγέθη σε Standard Test Conditions (STC)
  • Θερμοκρασία κυψέλης σε κανονική λειτουργία (NOCT)

Τα Φ/Β πλαίσια VIKRAM αρίστευσαν σε όλους τους ελέγχους, ενώ διακρίθηκαν για τον υψηλότατο βαθμό πλήρωσης πλαισίου (fill-factor), o οποίος μετρήθηκε άνω του 80%, ενώ ειδική μνεία έγινε για την ιδιαίτερα προσεγμένη και στιβαρή συσκευασία των Φ/Β πλαισίων, η οποία ξεπερνά τα στάνταρ της παγκόσμιας Φ/Β βιομηχανίας.

Ivan Saha, CTO και BU Head - Solar ManufacturingVikram Solar: “Το εργοστάσιο VIKRAM Solar πάντα εστιάζει στο να διατηρεί το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ποιότητας και απόδοσης των προϊόντων του, το οποίο ανταποκρίνεται, και πολύ συχνά, ξεπερνά τα ισχύοντα πρότυπα της σύγχρονης Φ/Β βιομηχανίας. Τα αποτελέσματα των τεστ από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Κύπρου έρχονται να επιβεβαιώσουν αυτή την προσήλωσή μας. Πολύ πρόσφατα μάλιστα, τα Φ/Β πλαίσια VIKRAM συγκαταλέχθηκαν στη λίστα των Top-Performers όπως κατέδειξαν τα αποτελέσματα εξαιρετικά απαιτητικών ελέγχων αντοχής και ποιότητας, που διενήργησε η DNV-GL σε προϊόντα είκοσι μεγάλων Φ/Β κατασκευαστών. Η VIKRAM, με την αδιαπραγμάτευτη εστίασή της στην ποιότητα και τον έλεγχο, κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη ακόμη και των πλέον συντηρητικών αγορών.”

Πάνος Μπλάτσιος, Διευθυντής Τμήματος Ενέργειας, Tesco Engineering S.A., Ελλάδα: “Η περιοχή μας διακρίνεται για την υψηλή ηλιοφάνειά της, η οποία όμως πολύ συχνά συνδυάζεται με υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία. Ο μοναδικός τρόπος για τη διασφάλιση της μακροχρόνιας απόδοσης των Φ/Β επενδύσεων είναι η επιδίωξη Αριστείας και Κορυφαίας Ποιότητας σε κάθε έκφανση της υλοποίησης των έργων. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Εργαστηρίου Φ/Β Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου, τα Φ/Β πλαίσια VIKRAM Eldora Ultima επιδεικνύουν μία στιβαρή κατασκευή με εξαιρετικά ηλεκτρικά και θερμοκρασιακά χαρακτηριστικά, που τα καθιστούν βέλτιστη επιλογή για κάθε Φ/Β εφαρμογή στο κλίμα της Ελλάδας και της Κύπρου. 

Σχετικά με την Vikram Solar: Το εργοστάσιο VIKRAM SOLAR, με εμπειρία πάνω από 11 χρόνια, κατασκευάζει Φ/Β πλαίσια πολυκρυσταλλικού πυριτίου κορυφαίας ποιότητας αποκλειστικά στην Ινδία στην αυτοματοποιημένη γραμμή παραγωγής του, ετήσιας δυναμικότητας 1GWP, η οποία εκτείνεται υπό μία στέγη, στην ίδια περιοχή. Με ενεργό παρουσία σε 5 ηπείρους, η VIKRAM SOLAR συνεισφέρει αποφασιστικά στην εξάπλωση της Φ/Β επανάστασης στον πλανήτη. Κληρονομώντας την ευρεία κατασκευαστική εμπειρία του Ομίλου VIKRAM, η VIKRAM SOLAR χτίζει την ιστορία της από το 2006, βασισμένη στις 4 και πλέον δεκαετίες τεχνογνωσίας του Ομίλου. Τα προϊόντα VIKRAM σχεδιάζονται και κατασκευάζονται βάσει των υψηλότερων προτύπων ποιότητας, απόδοσης και αξιοπιστίας, ενώ η εταιρεία συγκαταλέγεται στη λίστα Tier-1 των Φ/Β κατασκευαστών από το Bloomberg New Energy Finance.  

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον αντιπρόσωπο του εργοστασίου VIKRAM SOLAR σε Ελλάδα και Κύπρο:

TESCO ENGINEERING A.E.

Παραδείσου 10, 151 25 Μαρούσι | Τ: +30 2130070100 | F: +30 2130070157

E: pv@tesco.gr  | W: energy.tesco.gr

Θέλω προσφορά για φωτοβολταϊκά!

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:15, 16/11/2017



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL