Schüco ASS 39 PD.NI – Η επιτομή της σχεδίασης στα κουφώματα αλουμινίου

Run My Project by B2Green
By Run My Project 13:04, 21/12/2017

Schüco ASS 39 PD.NI – Η επιτομή της σχεδίασης στα κουφώματα αλουμινίου

Φιλοσοφία της Θερμοπλαστικής είναι η συνεχής ανάπτυξη της καινοτομίας, μέσα από τη δημιουργία νέων προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό, τα κουφώματα αλουμινίου αποτελούν μία συνεχή πρόκληση ανάπτυξης, με στόχο την ολοκληρωμένη ενεργειακή κάλυψη, την εξειδικευμένη προστασία, αλλά και την επαυξημένη λειτουργικότητα και αισθητική. Η τελική εφαρμογή τους πραγματοποιείται σύμφωνα πάντα με τις μοναδικές απαιτήσεις του σημείου και του χώρου τοποθέτησής τους, επαυξάνοντας τα ειδικά χαρακτηριστικά της επίδοσης και της καλαισθησίας τους στο μέγιστο. Μέσα από τη φιλοσοφία μας αυτή, είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε κάτι το νέο:

Το κούφωμα Schüco ASS 39 PD.NI είναι ένα μοναδικό αποτέλεσμα κορυφαίας σχεδίασης. Εντάσσεται στην κατηγορία των συρόμενων κουφωμάτων πορτοπαραθύρων, αλλά αυτό που το κάνει να είναι στην ουσία του τόσο ξεχωριστό από τα αντίστοιχα κουφώματα της κατηγορίας είναι η ίδια η σχεδίασή του. Όμως, η μοναδικότητα αυτή του κουφώματος έχει πραγματικό αποτέλεσμα και στην τελική εγκατάστασή του. Με απόλυτη καθαρότητα τόσο στις γραμμές, όσο και στην εφαρμογή του, το κούφωμα αποτελεί ένα εξαιρετικό δείγμα αισθητικής και λειτουργικής, με μηδενικό πλάτος όψης. Τί όμως σημαίνει αυτό;

Μηδενικό πλάτος όψης σημαίνει πως η κάσα του κουφώματος Schüco ASS 39 PD.NI, μαζί με το σύστημα ολίσθησής του, έχει τη δυνατότητα να ενσωματωθεί στο δάπεδο και να παραμένει κρυφή, διασφαλίζοντας μια καθαρή επιφάνεια υαλοπίνακα, χωρίς να εμποδίζει τη πανοραμική θέα. Η καθαρότητά του αυτή το καθιστά ιδανικό για εγκατάσταση τόσο σε εξωτερικές όσο και σε εσωτερικές εφαρμογές. Όμως τα πλεονεκτήματα της σχεδίασής του δεν σταματούν εδώ.

 

Θέλω προσφορά για κουφώματα!

Στην πρακτική εφαρμογή του, το κούφωμα Schüco ASS 39 PD.NI δεν απαιτεί τρίτα δομικά υλικά διασύνδεσης, καθώς κατασκευάζεται με τη δυνατότητα διαμόρφωσης καθαρής γωνίας 90 μοιρών. Ποιά όμως είναι η πραγματική επιφάνεια που θα μπορούσε να καλύψει; Η απάντηση μπορεί να δοθεί καλύτερα μέσα από αριθμούς. Στο ύψος το κούφωμα έχει τη δυνατότητα να κατασκευαστεί έως και 3,5 μέτρα, ενώ η έκταση της οριζόντιας συρόμενης επιφάνειας μπορεί να εξυπηρετηθεί όχι μόνο από διπλό, αλλά και από τριπλό οδηγό, με μέγιστο βάρος κατασκευής τα 300Kg/φύλλο. Έτσι, συνδυάζοντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά του μεγέθους και των δυνατοτήτων σύνδεσης, η τελική επιφάνεια που θα μπορούσε να καλύψει το κούφωμα Schüco ASS 39 PD.NI ανταποκρίνεται ακόμη και στους πιο απαιτητικούς αρχιτεκτονικούς σχεδιασμούς.

Ως προς την ενεργειακή ταυτότητα του κουφώματος, το κούφωμα Schüco ASS 39 PD.NI κατασκευάζεται από τη Θερμοπλαστική αποκλειστικά με την εφαρμογή διπλού triplex υαλοπίνακα ενεργειακής δομής solar more. Η επιλογή αυτή έχει δύο άμεσα και πρακτικά αποτελέσματα. Από τη μία η διπλή triplex δομή, προσθέτει τις ιδιότητες της εξαιρετικής αντιθραυσματικής προστασίας, ενώ, από την άλλη, η solar more ενεργειακή δομή, προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας και ενεργειακή αναβάθμιση του χώρου.

Δείτε την κατασκευή του κουφώματος Schüco ASS 39 PD.NI, στα 3,5 μέτρα σε ύψος και 1000 κιλά σε βάρος:

Run My Project by B2Green
By Run My Project 13:04, 21/12/2017



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL