Σύγχρονα Παντζούρια από τη Θερμοπλαστική

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:56, 28/12/2017

Σύγχρονα Παντζούρια από τη Θερμοπλαστική

Ένα από τα σημεία στα οποία η αισθητική και η λειτουργικότητα μοιράζονται την ίδια ακριβώς σημασία είναι και τα παντζούρια. Για τον σκοπό αυτή η Θερμοπλαστική κατασκευάζει μια ευρύτατη γκάμα παντζουριών, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων και τύπων, ώστε να είναι σε θέση να καλύψει το σύνολο των αναγκών, αλλά και αυτό των αρχιτεκτονικών εφαρμογών. Με τον τρόπο αυτόν επιτυγχάνεται το βασικότερο όλων αποτέλεσμα, το οποίο είναι η ολοκληρωμένη βελτίωση της όψης αλλά και της λειτουργικότητας νεόδμητων ή υφιστάμενων κτηρίων.

Ολοκληρωμένη προσέγγιση

Για τη συνολική κάλυψη των αναγκών του σημείου εφαρμογής, η Θερμοπλαστική κατασκευάζει παντζούρια από αλουμίνιο, αλλά και από συνθετικό (uPVC), ολοκληρώνοντας με τον αρτιότερο τρόπο τα κουφώματα παραθύρου ή μπαλκονόπορτας. Έτσι, με την εφαρμογή ενός σύγχρονου παντζουριού, κατασκευασμένου από τη Θερμοπλαστική, προσθέτετε απαράμιλλη αισθητική σε απόλυτη συμβατότητα με τη γραμμή του σημείου τοποθέτησής του, δυνατότητα ρύθμισης της φωτεινότητας, ακόμη και με ρυθμιζόμενη κλίση στα φυλλαράκια, αίσθηση αυξημένης ασφάλειας, χάρη στην ποιότητα κατασκευής και υλικών, προστασία από τις ακραίες καιρικές συνθήκες, και όλα αυτά με τη σφραγίδα ποιότητας και αξιοπιστίας της Θερμοπλαστικής.

Τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά

Τα επιπλέον χαρακτηριστικά της κάθε κατηγορίας θα μπορούσαν πολύ εύκολα να συνοψισθούν στη συμβατότητα με τα κουφώματα και στα επιμέρους λειτουργικά χαρακτηριστικά. Έτσι, στην κατηγορία των παντζουριών αλουμινίου έχουμε ως κορυφαία χαρακτηριστικά τους τη δυνατότητα εγκατάστασης συρόμενου τύπου, την ικανότητα κάλυψης μεγάλων ανοιγμάτων, λόγω της ελαφριάς κατασκευής τους, αλλά και την κορυφαία διάρκεια ζωής, η οποία συνδυάζεται με μικρές απαιτήσεις συντήρησης. Ως προς τη συμβατότητά τους, τα παντζούρια αλουμινίου μπορούν να συνδυαστούν εξαιρετικά και με κουφώματα αλουμινίου, αλλά και με συνθετικά (uPVC) κουφώματα.

Αντίστοιχα στην κατηγορία των συνθετικών παντζουριών, τα κορυφαία χαρακτηριστικά τους εντοπίζονται στη δυνατότητα κινητής περσίδας, τη μεγάλη διάρκεια ζωής με μικρές απαιτήσεις συντήρησης, καθώς και στη κορυφαία ποιότητα μηχανισμών και εξαρτημάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Οι δυνατότητες επιλογής δεν βρίσκονται όμως μόνο στο υλικό κατασκευής· προχωρούν και στον τύπου των φύλλων. Με γαλλικό, ή γερμανικό στυλ, νησιώτικο, ραμποτέ, ή εξειδικευμένο για κίνηση, το αισθητικό αποτέλεσμα είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο χαρακτηριστικών απολύτως συμβατό με τη δικής σας αισθητική, αλλά και με την αισθητική γραμμή του σημείου εφαρμογής.

Νέο Προϊόν: Παντζούρι αλουμινίου με κινητή περσίδα

Στο σύνολο των προϊόντων της κατηγορίας των παντζουριών αλουμινίου της Θερμοπλαστικής έρχεται να προστεθεί ένα ακόμη καινοτόμο προϊόν. Το νέο παντζούρι αλουμινίου με κινητή περσίδα, έρχεται να προσθέσει και αυτό το χαρακτηριστικό στην κατηγορία. Με εξαιρετική αντοχή στον χρόνο και στη χρήση, επαυξημένη λειτουργικότητα λόγω της ρυθμιζόμενης σκίασης, υψηλή αισθητική στον σχεδιασμό και στην εφαρμογή του χρώματος, αλλά και με υψηλής αντοχής μηχανισμό κίνησης, το νέο παντζούρι αλουμινίου με κινητή ρυθμιζόμενη περσίδα αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση ακόμη και για τα πλέον απαιτητικά από κάθε άποψη σημεία εφαρμογής.

Δείτε περισσότερα στο thermoplastiki.gr

Θέλω προσφορά για κουφώματα!

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:56, 28/12/2017



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL