Θέρμανση με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο;

Run My Project by B2Green
By Run My Project 19:31, 19/11/2018

Θέρμανση με πετρέλαιο ή φυσικό αέριο;

Αν έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε θέρμανση με πετρέλαιο ή σε θέρμανση με φυσικό αέριο, η Bosch σας βγάζει από το δίλημμα, προσφέροντας και για τις δύο περιπτώσεις αποδοτικά συστήματα θέρμανσης που εξοικονομούν ενέργεια και χρήματα στο νοικοκυριό σας.

Ο Condens Olio 2300 F της Bosch αποτελεί την ιδανική λύση για όσους χρησιμοποιούν πετρέλαιο καθώς φέρει τεχνολογία συμπύκνωσης που έχει αποδειχτεί ως η πιο αποδοτική μέθοδος εξοικονόμησης ενέργειας αλλά είναι και ταυτόχρονα φιλική προς το περιβάλλον. Οι συμπαγείς διαστάσεις και το χαμηλό του βάρος, τον καθιστούν ιδανική επιλογή για εγκατάσταση ακόμη και σε παλαιές κατοικίες με μικρά λεβητοστάσια. Σε αντίθεση με τους συμβατικούς λέβητες, ο Condens Olio 2300 F εκτιμάται πως καταναλώνει έως και 30% λιγότερη ενέργεια λόγω της τεχνολογίας συμπύκνωσης, ενώ είναι διαθέσιμος και σε δύο εκδόσεις 25Kw και 32Κw. 

Για θέρμανση με φυσικό αέριο ο Condens 2300 W αποτελεί την ιδανική λύση καθώς είναι απλός στον χειρισμό του και επιτρέπει την εύκολη ρύθμιση στις βασικές του λειτουργίες. Διαθέτει αναλογικό καυστήρα και λειτουργεί αποτελεσματικά με εποχιακό βαθμό απόδοσης που φτάνει το 94% (που αντιστοιχεί σε μέγιστο βαθμό απόδοσης έως 109,5%). Μπορεί επίσης να εγκατασταθεί μέσα στον χώρο του σπιτιού σας καθώς η εξαιρετική του μόνωση εγγυάται εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα θορύβου. Όποιο σύστημα θέρμανσης και αν επιλέξετε για το χώρο σας μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με τον θερμοστάτη Easy Control CT200 της Bosch.

Ο Easy Control CT200, o οποίος φέρει έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό με μαύρη ή λευκή γυάλινη επιφάνεια, με οθόνη αφής και φωτισμό περιβάλλοντος, προσφέρει σε συνδυασμό με μία συνοδευτική εφαρμογή app, ανεξάρτητο και εύκολο έλεγχο της θερμοκρασίας του χώρου. Απλά ο χρήστης εισάγει απ’ όπου και αν βρίσκεται την επιθυμητή θερμοκρασία για κάθε δωμάτιο μέσω κινητού ή tablet και απολαμβάνει επιστρέφοντας, ένα σπίτι ζεστό αλλά και ζεστό νερό χρήσης.

Ο εν λόγω θερμοστάτης μπορεί να ελέγξει έως 24 ζώνες και έως 64 σώματα. Επιπλέον ο ελεγκτής ανίχνευσης παρουσίας που βρίσκεται ενσωματωμένος στον CT200, όταν ανιχνεύσει αυτόματα την παρουσία κάποιου στο σπίτι, παρέχει άνεση και ζεστασιά, ενώ όταν εντοπίσει ότι δεν υπάρχει κανείς στο χώρο, ενεργοποιεί την λειτουργία ECO για απόλυτη εξοικονόμηση ενέργειας.

Μήπως ήρθε λοιπόν η ώρα να εξετάσετε το ενδεχόμενο αντικατάστασης του παλιού συστήματος θέρμανσης του σπιτιού σας ;

Run My Project by B2Green
By Run My Project 19:31, 19/11/2018



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL