Τρόπος λειτουργίας

B2Green Θέρμανση

Ο τρόπος υποβολής ζητήσεων στην πλατφόρμα B2Green είναι πολύ εύκολος, δεν είναι σε καμιά περίπτωση δεσμευτικός και δεν απαιτεί καμιά ηλεκτρονική συναλλαγή που να δεσμεύει τα χρήματα μου, ενώ γίνεται μόλις σε τρία (3) απλά βήματα:


1ο Βήμα: Συμπληρώνω τη φόρμα επικοινωνίας

Συμπληρώνω τη φόρμα επικοινωνίας, επιλέγοντας την κατηγορία έργου, προϊόντος ή υπηρεσίας που με ενδιαφέρει, διευκρινίζοντας την περιοχή της Ελλάδας στην οποία θα χρειαστώ το προϊόν ή την υπηρεσία. Επιπλέον, επιλέγω τον τρόπο που προτιμώ να επικοινωνήσουν μαζί μου οι επαγγελματίες, με email ή με τηλέφωνο.


2ο Βήμα: Περιγράφω το ενδιαφέρον μου

Συμπληρώνω επιπλέον ένα ελεύθερο πεδίο κειμένου, περιγράφοντας όσο καλύτερα μπορώ την ανάγκη μου. Πέρα από αυτό, σε κάποιες από τις κατηγορίες, μπορώ να επιλέξω επιπλέον χαρακτηριστικά, χωρίς κόπο, μέσα από έτοιμες φόρμες ζήτησης και λίστες προεπιλογών, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο, ακόμα καλύτερα το ενδιαφέρον μου.


3ο Βήμα: Αποστέλλω τη ζήτηση

Πατώντας υποβολή, αποστέλλω αυτόματα ειδοποίηση στους επαγγελματίες της πλατφόρμας του B2Green που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη κατηγορία και στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Αυτό ήταν! Το αίτημα μου βρίσκεται ήδη στους εγγεγραμμένους επαγγελματίες, εύκολα, γρήγορα & βέβαια εντελώς δωρεάν!


Αποτέλεσμα: Απευθείας επικοινωνία, λήψη & σύγκριση προσφορών!

Οι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί μου & τελικά καταθέτουν την πρόταση τους, ακολουθώντας τα δεδομένα που τους έχω δώσει, δίνοντας μου έτσι τη δυνατότητα να τους αξιολογίσω άμεσα & εύκολα. Επιπλέον & για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα στις περισσότερες κατηγορίες να συμπληρώσουν έτοιμη φόρμα προσφοράς μέσα από το B2Green, οπότε και θα μπορώ να συγκρίνω τις προτάσεις τους, τόσο στο οικονομικό όσο και στο ποιοτικό σκέλος, με μόλις μια ματιά! Έτσι τελικά, θα μπορέσω να επιλέξω τον κατάλληλο, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια!


Τέλεια! Από που μπορώ λοιπόν να ξεκινήσω;

Πατώντας εδώ, μεταφέρομαι στη σελίδα από την οποία μπορώ είτε να ξεκινήσω μια νέα καταχώρηση, είτε να επεξεργαστώ και να τροποποιήσω μια παλαιότερη..


B2Green.gr newsletter