Πως λειτουργεί


Ο τρόπος υποβολής ζητήσεων στην πλατφόρμα Run My Project είναι πολύ εύκολος, δεν είναι σε καμιά περίπτωση δεσμευτικός και δεν απαιτεί καμιά ηλεκτρονική συναλλαγή που να δεσμεύει τα χρήματα μου, ενώ γίνεται μόλις σε τρία (3) απλά βήματα:


     

1ο Βήμα : Συμπληρώνω τη φόρμα επικοινωνίας

     

Συμπληρώνω τη φόρμα επικοινωνίας, επιλέγοντας την κατηγορία έργου, προϊόντος ή υπηρεσίας που με ενδιαφέρει, διευκρινίζοντας την περιοχή της Ελλάδας στην οποία θα χρειαστώ το προϊόν ή την υπηρεσία. Επιπλέον, επιλέγω τον τρόπο που προτιμώ να επικοινωνήσουν μαζί μου οι επαγγελματίες, με email ή με τηλέφωνο.


     

2ο Βήμα : Περιγράφω το ενδιαφέρον μου

     

Συμπληρώνω επιπλέον ένα ελεύθερο πεδίο κειμένου, περιγράφοντας όσο καλύτερα μπορώ την ανάγκη μου. Πέρα από αυτό, σε κάποιες από τις κατηγορίες, μπορώ να επιλέξω επιπλέον χαρακτηριστικά, χωρίς κόπο, μέσα από έτοιμες φόρμες ζήτησης και λίστες προεπιλογών, περιγράφοντας με αυτόν τον τρόπο, ακόμα καλύτερα το ενδιαφέρον μου.


     

3ο Βήμα : Αποστέλλω τη ζήτηση

     

Πατώντας υποβολή, αποστέλλω αυτόματα ειδοποίηση στους επαγγελματίες της πλατφόρμας του Run My Project που δραστηριοποιούνται στη συγκεκριμένη κατηγορία και στη συγκεκριμένη γεωγραφική περιοχή. Αυτό ήταν! Το αίτημα μου βρίσκεται ήδη στους εγγεγραμμένους επαγγελματίες, εύκολα, γρήγορα & βέβαια εντελώς δωρεάν!


     

Αποτέλεσμα : Απευθείας επικοινωνία, λήψη & σύγκριση προσφορών!

     

Οι επαγγελματίες επικοινωνούν μαζί μου & τελικά καταθέτουν την πρόταση τους, ακολουθώντας τα δεδομένα που τους έχω δώσει, δίνοντας μου έτσι τη δυνατότητα να τους αξιολογήσω άμεσα & εύκολα. Επιπλέον & για ακόμα μεγαλύτερη διευκόλυνση, οι επαγγελματίες έχουν τη δυνατότητα στις περισσότερες κατηγορίες να συμπληρώσουν έτοιμη φόρμα προσφοράς μέσα από το Run My Project, οπότε και θα μπορώ να συγκρίνω τις προτάσεις τους, τόσο στο οικονομικό όσο και στο ποιοτικό σκέλος, με μόλις μια ματιά! Έτσι τελικά, θα μπορέσω να επιλέξω τον κατάλληλο, σύμφωνα με τα δικά μου κριτήρια!


     

Τέλεια ! Από που μπορώ λοιπόν να ξεκινήσω;

     

Πατώντας εδώ, μεταφέρομαι στη σελίδα από την οποία μπορώ να ξεκινήσω μια νέα καταχώρηση. Αν έχω ήδη καταχωρήσει το ενδιαφέρον μου αλλά θέλω να κάνω διορθώσεις, αλλαγές κλπ., συνδέομαι εδώ.Θέλω προσφορά!
Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες
Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Ariston
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi

Green Awards
Verde.Tec 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL