Θερμομόνωση με Novablok: Υψηλή Απόδοση και Αντοχή

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:48, 04/01/2018

Θερμομόνωση με Novablok: Υψηλή Απόδοση και Αντοχή

Στόχος της Θερμοπλαστικής είναι να προσφέρει ολοκληρωμένες προτάσεις θερμομόνωσης, οι οποίες μπορούν να βρουν απόλυτη εφαρμογή τόσο σε νεόδμητα όσο και σε παλαιότερης κατασκευής κτήρια. Για τον λόγο αυτό οι συνεχείς επενδύσεις σε εξοπλισμό και η έρευνα στο αντικείμενο, είχαν ως αποτέλεσμα, ήδη από το 2009, την έναρξη της μονάδας παραγωγής διογκωμένης πολυστερίνης και την εισαγωγή στην αγορά του τελειοποιημένου θερμομονωτικού προϊόντος διογκωμένης πολυστερίνης feliblok. Το αμέσως επόμενο έτος, σειρά είχε και η μονάδα εξηλασμένης πολυστερίνης, με πρώτη εισαγωγή στην αγορά του προϊόντος θερμομόνωσης novablok.

Τί είναι όμως το novablok;

Το novablok, όπως ήδη σημειώσαμε είναι ένα προϊόν της Θερμοπλαστικής από εξηλασμένη πολυστερίνη και αποτελεί μία από τις διαθέσιμες θερμομονωτικές βάσεις των συστημάτων εξωτερικής θερμομόνωσης. Με πιο απλά λόγια, το novablok είναι η ιδανική λύση σε κάθε σύγχρονο πρόβλημα θερμομόνωσης. Η πρακτική εφαρμογή του και οι πιστοποιημένες επιδόσεις του στη θερμική θωράκιση κάθε κατασκευής, το καθιστούν επιτομή στην κατηγορία των σύγχρονων μονωτικών υλικών.

Οι πλάκες εξηλασμένης πολυστερίνης novablok προσφέρουν συνεχές κέρδος στους λογαριασμούς ενέργειας, καθώς το μικρό κόστος της ουσιαστικής αυτής επένδυσης καλύπτεται άμεσα, ενώ συνεχίζει σταθερά να εξοικονομεί χρήματα σε βάθος χρόνου, συνδυάζοντας παράλληλα θερμομονωτικές και υδρομονωτικές ιδιότητες. Η εξαιρετικά ποιοτική τους κατασκευή διασφαλίζει την αξία του κτηρίου, ενώ η εύκολη και πρακτική εγκατάστασή τους εξασφαλίζει πόρους τόσο στην εφαρμογή όσο και στη συντήρηση.

Θέλω προσφορά για θερμομόνωση!


Τί μπορεί να κερδίσει κάποιος στην πράξη με την εφαρμογή του novablok;

Εγκαθιστώντας ένα σύστημα εξωτερικής θερμομόνωσης με novablok μπορούμε να διασφαλίσουμε την αποτροπή απώλειας ενέργειας και θερμοκρασίας σε συνδυασμό με κορυφαία αντίσταση στη φθορά της επιφάνειας του κτηρίου από αποσάθρωση, διάβρωση, σκουριά, μούχλα ή μύκητες, ενώ παράλληλα θωρακίζουμε την κατασκευή με την ιδιότητα της υψηλής αντοχής του προϊόντος σε δομική πίεση.

Μιλώντας για της ιδιότητες του novablok, πέρα και από την ανθεκτικότητά του στην πίεση, το προϊόν διαθέτει συμπαγή δομή, η οποία το καθιστά αποδεδειγμένα αξιόπιστο, χωρίς την ανάγκης συντήρησης ή αντικατάστασης. Λόγω αυτής της δομής του, είναι ιδανικό και εύκολο στην τοποθέτηση πέρα από τις προφανείς κάθετες επιφάνειες και σε σημεία όπως τα θεμέλια και τα πέδιλα του κτηρίου, τα πατώματα και οι οροφές, οι κολώνες και τα δοκάρια, αλλά ακόμη και τα ξύλινα τμήματα της δομής.

Τέλος, αξίζει να επιμείνουμε σε ένα από τα πρόσθετα χαρακτηριστικά του novablok, αυτό της προστασίας από την υγρασία. Το ίδιο το υλικό, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο κατασκευάζεται, το καθιστούν εξαιρετικά ανθεκτικό και ικανό να προσφέρει απαράμιλλη προστασία τόσο από την ίδια την υγρασία όσο και από τις επιβλαβείς ή καταστροφικές συνέπειές της στη δομή του κτηρίου και στην ποιότητα της καθημερινότητάς μας.

Δείτε περισσότερα εδώ.

Run My Project by B2Green
By Run My Project 15:48, 04/01/2018



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL