Η LG Therma V R32 Split είναι η πιο πρόσφατη φιλική προς το περιβάλλον προσθήκη στην εξαιρετική σειρά αντλιών θερμότητας

Run My Project by B2Green
By Run My Project 12:08, 18/10/2019

Η LG Therma V R32 Split είναι η πιο πρόσφατη φιλική προς το περιβάλλον προσθήκη στην εξαιρετική σειρά αντλιών θερμότητας

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει την πιο πρόσφατη προσθήκη στη σειρά αντλιών θερμότητας Therma V, την LG Therma V R32 Split. Σχεδιασμένη ειδικά για τις νέες ή ανακαινισμένες κατοικίες, η εξαιρετικά αποδοτική Therma V R32 Split είναι μια ευέλικτη λύση που μπορεί να προσφέρει αποτελεσματική θέρμανση χώρου και παραγωγή ζεστού νερού. Το νέο μοντέλο χρησιμοποιεί το ψυκτικό μέσο R32 με χαμηλό Δυναμικό Παγκόσμιας Θέρμανσης (Global Warming Potential - GWP) και ένα προηγμένο συμπιεστή για να πετύχει πιο δυνατή θέρμανση από μία άλλη αντλία θερμότητας Therma V, καθώς έχει τη δυνατότητα να παράγει νερό έως 65 °C. Προσφέρει επίσης έξυπνο έλεγχο για πιο απλή παρακολούθηση και διαχείριση.

Η σειρά LG Therma V μονάδων AWHP (Air to Water Heat Pump) διαθέτει μια ποικιλία επιλογών εξοικονόμησης ενέργειας που εκσυγχρονίζει το σύστημα θέρμανσης και παραγωγής ζεστού νερού χρήσης σε μία κατοικία. Με την αντικατάσταση ή τη συμπλήρωση ενός παραδοσιακού συστήματος καυστήρα πετρελαίου ή φυσικού αερίου, ένα σύστημα AWHP μπορεί να μειώσει σημαντικά τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και την κατανάλωση ενέργειας. Αυτό συμβαίνει καθώς η θερμότητα δεν παράγεται με καύση, αλλά απορροφάται από τον αέρα του περιβάλλοντος με την βοήθεια του ψυκτικού κύκλου, εξασφαλίζοντας χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας από τα συμβατικά συστήματα θέρμανσης.

Θέλω προσφορά για αντλία θερμότητας

Επιπλέον, η LG έχει εξελίξει την οικολογικά υπεύθυνη τεχνολογία της, επιλέγοντας το ψυκτικό υγρό R32 για τη νέα αντλία θερμότητας. Με τη χρήση του R32 - της περιβαλλοντικά βιώσιμης εναλλακτικής λύσης για το ψυκτικό R410A - το νέο μοντέλο συμμορφώνεται με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς για τα αέρια θερμοκηπίου. Το R32 έχει GWP 675, το οποίο είναι 70% χαμηλότερο από του R410A, και απαιτεί 20% λιγότερη φόρτιση με ψυκτικό μέσο για να επιτευχθεί η ίδια απόδοση. Με το οικολογικό ψυκτικό υγρό, η Therma V R32 Split είναι μια πιο πράσινη και ενεργειακά αποδοτική λύση θέρμανσης. Τα χαρακτηριστικά του R32 επιτρέπουν στην αντλία θερμότητας Therma V R32 Split να επιτύχει εποχιακό συντελεστή απόδοσης στη θέρμανση  (SCOP) 4,65 ενώ η ενεργειακή του κλάση είναι A+++.

Ο συμπιεστής που αναπτύχθηκε από την LG και οι έξυπνες λειτουργίες καθιστούν την Therma V R32 Split ακόμη πιο ξεχωριστή. Σχεδιασμένη με γνώμονα ότι ο συμπιεστής καταναλώνει το 90% της συνολικής κατανάλωσης ενέργειας του συστήματος, ο συμπιεστής R1 είναι ο πρώτος υβριδικός συμπιεστής σε ειδικό άξονα και συνδυάζει στοιχεία τόσο συμπιεστών τύπου scroll όσο και τύπου rotary για τη μεγιστοποίηση της απόδοσης και της αποτελεσματικότητας. Η πρωτοποριακή τεχνολογία της LG εξαλείφει το φαινόμενο κλίσης όταν περιστρέφεται ο συμπιεστής, ελαχιστοποιώντας την απώλεια ενέργειας και αυξάνοντας τη συνολική αξιοπιστία. Άλλο ένα πλεονέκτημα του εντυπωσιακού συμπιεστή είναι το μεγαλύτερο λειτουργικό εύρος από 10 έως 135 Hz. Σε συνδυασμό με την αποτελεσματικότητα και την αξιοπιστία, ο νέος συμπιεστής κάνει την Therma V R32 Split πιο ήσυχη και ανθεκτική, ενώ βελτιώνει την απόδοση θέρμανσης, εξασφαλίζοντας αξιόπιστη λειτουργία σε χαμηλή θερμοκρασία περιβάλλοντος έως των -25 βαθμών Κελσίου.

Η LG Therma V R32 Split διαθέτει μια σειρά από αναβαθμίσεις που διευκολύνουν τη διαχείριση από τον χρήστη. Η μεγαλύτερη διευκόλυνση είναι το SmartThinQ, μια εφαρμογή για smartphones που επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν το προϊόν εξ αποστάσεως. Παρέχοντας από οπουδήποτε πρόσβαση στην πλειοψηφία των επιλογών του συστήματος, η εφαρμογή καθιστά δυνατή την επιλογή ή την αλλαγή λειτουργίας, τη ρύθμιση της θερμοκρασίας και την παρακολούθηση της κατανάλωσης ενέργειας. Επιτρέπει ακόμη στους χρήστες να θερμαίνουν από πριν ένα δωμάτιο, ώστε να μπορούν να επιστρέψουν σε ένα ζεστό, άνετο περιβάλλον μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά.

Η νέα αντλία θερμότητας LG Therma V R32 Split είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.

Run My Project by B2Green
By Run My Project 12:08, 18/10/2019



Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες




Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL