Αεριζόμενες προσόψεις StoVentec

Run My Project by B2Green
By Run My Project 11:56, 12/02/2020

Αεριζόμενες προσόψεις StoVentec

Το μοναδικό σύστημα αεριζόμενων προσόψεων StoVentec προσφέρει αρχιτεκτονική ελευθερία σε όγκους και σχέδια στις όψεις των κτιρίων.

Μπορεί να εφαρμοστεί σε προσόψεις  κτιρίων με σχεδόν κάθε υπόστρωμα από ξύλο ή μέταλλο έως  τούβλο και σκυρόδεμα, σε καμπυλόγραμμα ή ευθύγραμμα σχήματα και μεγάλες επιφάνειες χωρίς αρμούς διαστολής.

Είναι ιδανικό για την δημιουργία όγκων και επιπέδων στην όψη των κτιρίων καθώς μπορεί να καλύψει έως και 32 εκ. απόσταση από την επιφάνεια εφαρμογής , με το σύστημα στερέωσης που προσφέρει. Ταυτόχρονα μπορεί να εξομαλύνει διαφορές επιπέδων έως και 32 εκ. σε υφιστάμενα κτίρια και να παρέχει σχεδόν οποιαδήποτε απόχρωση, τεχνοτροπία και διακοσμητικό τελείωμα για την εξωτερική εμφάνιση του κτιρίου. 

Το StoVentec R παρέχει απεριόριστη επιλογή χρωμάτων και υλικών για απόλυτη ελευθερία στην αποτύπωση οποιασδήποτε απόχρωσης και υφής. Παρέχει επιλογές τελικής επιφάνειας με σοβά, διακοσμητικές τεχνοτροπίες, ψηφίδες, διακοσμητικά τουβλάκια και επιφάνειες χρωματιστού γυαλιού, και την νέα σειρά επενδύσεων με εμφάνιση ξύλου StoVeneer Wood συνθέτοντας μια μοναδική και ευρύτατη παλέτα επιλογών.  
     
Το σύστημα συνδυάζεται με τα έτοιμα επιχρίσματα StoArmat Classic plus και Stolit, όπου εκτός από  μέγιστη ελαστικότητα και αντοχή σε συνθήκες υγρασίας, παρέχουν υψηλή προστασία από πυρκαγιά στο εξωτερικό περίβλημα των κτιρίων, καθώς είναι πιστοποιημένα με κλάση αντίδρασης στη φωτιά A2-s1, d0 κατά ΕΝ13501-1.  

 
Η χρήση των κορυφαίων επιχρισμάτων Sto, ως ενδιάμεσες και τελικές επικαλύψεις του συστήματος, εγγυώνται απροβλημάτιστη λειτουργία του συστήματος και αντοχή στο χρόνο.

Το σύστημα λειτουργεί και ηχομονωτικά, προσφέροντας βελτίωση ηχομόνωσης έως 10dB ως επένδυση όψης κτιρίου ενώ προσφέρει παράλληλα καταπληκτική μηχανική αντοχή!

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία σχετικά με τα υλικά και συστήματα STO, επικοινωνήστε με το τεχνικό τμήμα της StoHellas.

Run My Project by B2Green
By Run My Project 11:56, 12/02/2020Οδηγός αγοράς

Run My Project | Blog

.

Επιλεγμένοι επαγγελματίες
Αναζήτηση στο Run My Project

Run My Project Εγγραφή Newsletter

Aerismos.gr
Kostal Solar
Calda Energy - Aermec
Rizakos
Novart
NanoDomi
Ariston

Green Awards
Verde.Tec 2020
Οικοδομή Expo 2021 2020
B2Green.gr Εγγραφή Newsletter

Επίσημοι Υποστηρικτές Των:

Σύνδεσμος Εταιριών Φωτοβολταϊκών
Ashrae Hellenic Chapter
Ελληνικό Ινστιτούτο Παθητικού Κτιρίου
Association of Energy Engineers - Ελληνικό Παράρτημα
Institute of Zero Energy Buildings
Πανελλήνιος Σύλλογος Πιστοποιημένων Ενεργειακών Επιθεωρητών - ΠΣΥΠΕΝΕΠ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εταιριών Μόνωσης - ΠΣΕΜ
Ένωση Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας - ΕΒΗΕ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διογκωμένης Πολυστερίνης - ΠΑ.ΣΥ.ΔΙ.Π.
Πανελλήνια Ομοσπονδία Εμπόρων & Βιοτεχνών Υαλοπινάκων - ΠΟΕΒΥ
Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών Αλουμινίου - ΣΕΚΑ
Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Προστασίας Περιβάλλοντος - ΠΑΣΕΠΠΕ
ΠΟΒΑΣ
ΚΑΠΕ EnergyHUBforALL